Tapetsering

Plan tapetsering af indre vægge af velkvalificerede malere

Smukke overflader til dit hjem i Varde, Esbjerg og Ribe

Med en tapetsering får du lagt glasvæv eller filt på vægge og lofter, før de bliver malet. Det gør væggen klar til den genopfriskning af stue, værelse, entre eller kontor, du har i tankerne. Hos Maler Billing tapesere vi i  Varde, Esbjerg og Ribe, der skal have fjernet det eksisterende tapet – eller bare have lagt tapet oven på gips, mursten eller beton. Vi har været i gang siden 1986, så du får et malerteam med bred erfaring inden for tapetsering.

Forskel på glasvæv og glasfilt

Det kan være en udfordring at vælge mellem glasvæv og glasfilt. Glasvæv er ét sammenhængende klæde af smalle, lodrette og tværgående tråde af fiberglas. Det skaber en mere ru struktur, er stærkere og mere fleksibelt og beskytter bedre mod revner og stød og kræver mindre vedligeholdelse. Glasfilt er en glattere overflade med en knap så synlig struktur og har et mere moderne udtryk end glasvæv. Det endelig valg afhænger dog af mange faktorer. Kontakt os derfor, hvis du vil i dialog om det rette valg.


Tapetsering og maling bagefter

En oplagt mulighed er først at få tapetseret og derefter få malet. På den måde sikrer du dig en pæn overflade, der holder sig flot og stærk i lang tid fremover. Og får du os til det, er du garanteret ordentligt arbejde.

Erfaren og effektiv tapetsering af dine vægge. Få en uforpligtende samtale ved at kontakte os.

KONTAKT MALER BILLING

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skal kyndige malere udføre dit næste malerarbejde? Så kontakt os ved Maler Billing og lad os få en uforpligtende samtale.

 

    Vil du se mere af vores arbejde?

    Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

    Maler Billing