Fuldspartling

Få kompetent fuldspartling i Varde, Esbjerg og Ribe af Maler Billing

Få effektiv fuldspartling med sprøjtemaskine ved Maler Billing

Vil du i gang med nybyg eller en gennemgribende renovering af et eller flere rum? Eller måske har du et autoværksted eller andet erhvervsbygning, der trænger til en fuldspartling? Uanset dit behov er Maler Billing klar til at fuldspartle for dig, der holder til i Varde, Esbjerg og Ribe. Du får en fast kvadratmeterpris, og vi har sprøjtemaskinerne, der giver dig effektivt malerarbejde og en jævn overfalde.

Vi kører både ud til private og erhverv, så uanset om du har fx en garage eller et værksted, så tøv ikke med at kontakte os.

Skal du vælge fuldspartling eller pletspartling?

Den store forskel på fuldspartling eller pletspartling er omfanget af overfladen. Ved en fuldspartling spartler vi hele overfladen op, før den bliver malerbehandlet. Ved en pletspartling tager vi et område af overfladen. Typisk vil det være, hvis du skal sat en ny stikkontakt op, og der skal spartles, eller du skal have flyttet en sofa, og i området bag sofaen trænger det til en spartling.

Maler Billing er din kyndige malermester i Varde, Esbjerg og Ribe og længere væk. Kontakt os i dag, hvis du ønsker veludført fuldspartling.

KONTAKT MALER BILLING

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skal kyndige malere udføre dit næste malerarbejde? Så kontakt os ved Maler Billing og lad os få en uforpligtende samtale.

 

    Vil du se mere af vores arbejde?

    Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

    Maler Billing