Flyttelejligheder

Effektiv og kompetent maling af flyttelejligheder

Grundig maling af flyttelejligheder i Varde, Esbjerg og Ribe – og længere væk

Måske er du familie, der skal flytte fra lejlighed til hus, eller måske ejer du en eller flere ejendomme og har brug for malerarbejde til din flyttelejlighed. Uanset om du er privat eller erhverv, kan du ved Maler Billing få os til at give flyttelejligheden en overhaling. Og det er også uanset om du holder til i Varde, Esbjerg og Ribe, eller du holder til længere væk, fx i Aarhus eller København. Du får målrettet arbejde, og ofte kan vi gøre arbejdet på en dag eller mindre – det kommer dog helt an på den enkelte lejlighed og maleropgaven.

Personlig kontakt

Når du kontakter os i forbindelse med en flyttelejlighed, er den personlige kontakt med dig vigtig. Vi besigtiger typisk din lejlighed og taler os ind på det kommende malerarbejde. Du får en fair pris på stedet ud fra vores faste kvadratmeterpriser. Takker du ja til tilbuddet, kommer vi ud, når lejligheden står klar til det og starter malerarbejdet.  Og vi kører selvfølgelig ikke, før malerarbejdet er helt i orden.

Skal velkvalificerede malere male din næste flyttelejlighed? Så kontakt os og få en uforpligtende samtale.

KONTAKT MALER BILLING

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skal kyndige malere udføre dit næste malerarbejde? Så kontakt os ved Maler Billing og lad os få en uforpligtende samtale.

 

    Vil du se mere af vores arbejde?

    Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

    Maler Billing