Epoxy

Slidstærkt epoxygulv i Varde, Esbjerg og Ribe ved Maler Billing

Et gulv, der holder til daglig brug | Epoxygulv og polyuretangulve i Esbjerg, Varde og Ribe

Med et epoxygulv får du en robust overflade, du kan bruge i kælderen, garagen, autoværkstedet, og hvor du ellers har brug for en slidstærk overflade. Et gulv, der kan holde til arbejde, hobby og familieliv. Ønsker du i stedet et gulv, der også er slidstærkt, men blødere at gå på og mere akustikvenlig, så er et polyurethangulv det rigtige for dig. Og får du Maler Billing til at lægge det, sikrer du dig høj kvalitet.

Epoxygulve kan lægges oven på eksisterende overflade

En særlig ting ved både epoxygulve og polyurethangulve er, at du ikke behøver at få brækket det gamle gulv op, før du kan få lagt nyt gulv. Epoxy kan nemlig blive lagt oven på en hård overflade såsom et betongulv, mens et polyurethangulv kan blive lagt oven på for eksempel et trægulv.

Få tilpasset overfladen til din smag

Både ved epoxy og polyurethan får du mange muligheder for at sætte dit eget præg på overfladen. Du kan få lagt farvestof i, så den får en frisk og flot farve. Du kan også få mere spil i gulvet med flakes, som er små flager, som vi strøer ud over gulvet, mens det bliver lagt. Det giver gulvet et unikt præg og gør det også endnu mere slidstærkt.

Vil du have erfarne og kompetente fagfolk til at lægge dit epoxygulv eller polyurethangulv? Så kontakt Maler Billing og få en uforpligtende samtale.

KONTAKT MALER BILLING

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skal kyndige malere udføre dit næste malerarbejde? Så kontakt os ved Maler Billing og lad os få en uforpligtende samtale.

 

    Vil du se mere af vores arbejde?

    Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

    Maler Billing