Microcement

Få en robust overflade i microcement i Varde, Esbjerg og Ribe ved Maler Billing

Opfriskning med microcement til hårde overflader hos dig i Varde, Esbjerg og Ribe

Skal du have renoveret badeværelset, gæstetoilettet, køkkenet eller et helt fjerde rum? Så er microcement et oplagt valg, for det giver en slidstærk overflade. Og får du os ved Maler Billing til arbejdet, får du erfarne og effektive fagfolk. Vi udfører det for dig, der bor i Varde, Esbjerg og Ribe, og bor du længere væk, fx København eller Aarhus, skal du ikke tøve med at give os et kald.

Fordelen ved microcement fremfor almindelig cement

Den helt store grund til, at mange vælger microcement, er, at microcement har en meget finere og glattere overflade end almindelig cement. En anden fordel er, at det er lige så tæt som cement, så intet vand trænger igennem. Det kan fx lægges med en epoxyprimer oven på gamle klinker. Derefter lægger vi microcement på, og til sidst lakerer vi det hele.

Billede af hunden – og andre muligheder for tilpasning

Det smarte ved microcement er, at du kan få den tilpasset til helt din egen stil. Du kan både få forskellige strukturer lagt i eller få lagt en såkaldt stencil, som bærer et motiv efter dit ønske, fx et logo – eller endda din hund.

Skal malere med høj ekspertise lægge din næste overflade med microcement? Så kontakt Maler Billing. Vi er altid klar ved telefonen til en dialog med dig.

KONTAKT MALER BILLING

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skal kyndige malere udføre dit næste malerarbejde? Så kontakt os ved Maler Billing og lad os få en uforpligtende samtale.

 

    Vil du se mere af vores arbejde?

    Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

    Maler Billing